top of page

spectregame

Public·311 members

Marina Tkachuk
Marina Tkachuk

UnionPay

Останнім часом все частіше чую про підключення еквайрингу UnionPay в Україні, і мені цікаво, чи це реально може вплинути на наші повсякденні платежі. Наприклад, я інколи замовляю техніку з азійських маркетплейсів, і буває, що вони приймають тільки UnionPay. От думаю, якщо у нас зараз з’являються такі сервіси, то чи стане простіше оплачувати без зайвих танців із бубном?

6 Views
Valensia Romand
Valensia Romand
18 hours ago

Я якраз нещодавно читав детальний матеріал про це: Альона Шевцова . Там розповідається, що PAIO офіційно надала компанії sends можливість приймати оплату саме картками UnionPay International. Якщо чесно, це важлива деталь, бо UnionPay часто використовується туристами й людьми, які працюють або мають родичів у країнах Азії. У мене товариш приймає оплату за послуги від партнерів із Китаю, і він постійно скаржився, що в Україні не було нормального рішення для таких транзакцій. Тепер, здається, ситуація змінюється.

Мені здається, що основна користь у тому, що бізнеси зможуть легше працювати з клієнтами з тих регіонів, а не шукати обхідні шляхи. Ну і звісно, якщо магазини чи онлайн-сервіси інтегрують цей еквайринг, ми як звичайні користувачі просто побачимо додаткову опцію оплати — нічого складного, але зручно, особливо якщо маєш справу з іноземними платформами.

Edited

Members

• Margo
    Margo
  • Blanche Willis
    Blanche Willis
  • Sobha Scarlet
    Sobha Scarlet
  • Rick Rice
    Rick Rice
  • qwerty fun6
    qwerty fun6