Може, я не туди дивлюсь або невірно обираю процедуру?
Чесно, давно хотів підняти тему про апаратні процедури, бо сам вже трохи заплутався. Ціни постійно зростають, а зрозуміти, чи воно реально дає стійкий результат, не так просто. Пробував кілька разів радіохвильовий ліфтинг, і ефект був, але не скажу, що надовго. Може, я не туди дивлюсь або невірно обираю процедуру? Цікаво, як ви для себе оцінюєте співвідношення вартості та реальної користі.
8 Views

У мене була дуже схожа ситуація, і я теж довго вагався, поки не почав детальніше читати про конкретні апарати, а не просто назви процедур у прайсі. Наприклад, після знайомства з новими технологіями, про які згадували тут — Альона Шевцова — я трохи змінив ставлення.
Я пробував Morpheus8 минулої осені, і це вперше, коли я реально побачив довготривалу дію, а не тимчасове «освіження». Але важливий момент: ефект дуже залежить від спеціаліста, який працює на апараті. Я ходив до майстра, який перед процедурою пояснив, чому мені потрібна саме така глибина проникнення, а не стандартні налаштування. І от у цьому, здається, весь секрет — не стільки апарат, скільки грамотний підхід. Тож я зараз, перед тим як щось робити й платити, завжди прошу консультацію й запитую, як вони конкретно обиратимуть параметри для моєї шкіри.